Vragenuurtje over archiefzorg in werkingsverslag 2020

Wie structurele werkingssubsidie binnen het Kunstendecreet ontvangt, moet zorg moet dragen voor het archief (Art.52, §2, 3°a) en daarover in het werkingsverslag rapporteren. Het departement CJM communiceerde reeds naar alle organisaties dat er een aanpassing is voor de verslaggeving over het jaar 2020: wat de archiefzorg betreft moet je alleen rapporten over de acties die in het toezichtsverslag negatief werden geëvalueerd door het departement CJM.

De partners van TRACKS (waaronder CKV-M HKACEMPERmeemoo) kregen vorig jaar heel wat vragen hierover. Zijn er nog onduidelijkheden in de verwoording van de vraagstelling in KIOSK? Heb je vragen over hoe je bepaalde acties die je deed met betrekking tot de archiefzorg moet verwoorden? Kortom: je hebt even hulp nodig. Profiteer van het online vragenuurtje van de TRACKS-partners op:

  • donderdag 11 maart (14-15u)
  • donderdag 11 maart (17-18u)
  • donderdag 18 maart (10-11u)

Het vragenuurtje verloopt via Teams. Schrijf je in tot en met 10 maart en 17 maart (23u59) via dit formulier en ontvang een link voor deelname. Plaatsen zijn onbeperkt.

Meer lezen over de basiszorg en de verantwoording in het werkingsverslag, zie:

(EB)